Øster Hornum Børneunivers

Birkehøjvej 8
9530 Støvring
Tlf. Tlf. 99 88 80 10
E-mail: ilemo@rebild.dk
Website: send mig derhen
Skoleleder: Trine Damsgaard (Konstitueret leder pr. 1. januar 2024).
Tlf. 99 88 80 12
Formand bestyrelsen: Søren Langdahl Timmermann Olesen.

Nu også på Facebook: Øster Hornum Børneunivers, KLIK HER

Ny leder af Øster Hornum Børneunivers, december 2023.

Vores nuværende leder af Børneuniverset har valgt at søge nye udfordringer, hvilket har betydet, at vi pr. 1/1 får en konstitueret leder. Det drejer sig om Trine Damsgaard Nielsen, og bestyrelsen for Øster Hornum Børneunivers har bedt hende om lige at præsentere sig kort her på siden, så I også ved, hvem hun er.

Vi håber at i alle vil tage virkelig godt imod hende, med venlig hilsen Søren Langdahl Timmermann Olesen, formand for Øster Hornum Børneunivers.

Kære børn og voksne i Øster Hornum.
Mit navn er Trine Damsgaard, og jeg er fra 1. januar 2024 konstitueret Skole- og dagtilbudsleder i Øster Hornum. Det er en opgave som skolechef Lene Hvilsom har betroet mig, og som jeg naturligvis er glad for og har sagt ja til. Jeg kommer fra en stilling som projektleder ved forvaltningen på tre forskellige folkeskoleprojekter, herunder byggeriet af ny skole i Støvring. Der har jeg været i lidt mere end et år. Før det var jeg pædagogisk leder i Kilden Børne- og Ungeunivers, hvor jeg havde den daglige ledelse af Blenstrup og Bælum skoler. Her var jeg i 4 ½ år.

Det betyder, at jeg har været skoleleder i et lokalsamfund, der værner om deres fælles skole og hvor skolen er en vigtig del af både hverdag og fest. Jeg forestiller mig, at det også er sådan, mange af jer betragter Øster Hornum Børneunivers. Til de af jer der kommer forbi universet – enten som elever eller forældre – så er min dør kun lukket, hvis jeg sidder i møde. Og man må gerne gå ind af den!

Jeg mener at kende en smule til Øster Hornum i forvejen. Dels fra mit arbejde i skolevæsenet i kommunen, men også fordi jeg i et par år tilbragte en del tid på bænkene i hallen. Vi bor på 14. år i Nibe, og i en årrække var vores datter på springholdet i ØHI.

Jeg er gift med Henrik, som også arbejder med folkeskoleprojekter og uddannelse. Sammen har vi to børn – én søn der går i 10. klasse på efterskolen i Haubro og en datter på 18 år, der går i 2. g på Støvring Gymnasium.

Jeg glæder mit og ser frem til en rigtig spændende periode og nogle god samarbejdspartnere med mange af jer.

Med venlig hilsen Trine Damsgaard.

Scroll to Top
×