Farvel og goddag – Tage og Anders

Vi har i ØHHallen i sidste uge sagt farvel og god vind fremover til Tage. Det er med følelser af både vemod og samtidig forståelse for, at nu skal det være. ØHHallens bestyrelse takker for mangeårig kæmpe indsats og for den store hjælp, Tage har ydet os gennem alle årene. Giv gerne ham et kæmpe når I møder ham i byen. 

Samme dag sagde vi goddag til Anders Jensen. Vi er super glade for, at han har sagt ja til fremover sammen med Erling at stå for drift og udlejning. 

Tage gives disse ord med på vejen fra formanden: “1000 tak for din store indsats og for rigtigt godt samarbejde gennem årene. Der bliver et stort tomrum efter dig, for siger man Øster Hornum hallen, siger man automatisk med det samme Tage. Vi kommer alle til at savne dig i hallen. 

Vi har virkelig sat pris på din hjælp gennem årene. Det har været guld værd for os alle, at du gerne har delt ud af din kæmpe viden og mangeårige erfaringer med ØHHallens mange finurlige driftsdetaljer. 

1000 tak for den grundige introduktion og gennemgang af hallen du har givet til vores nye folk. Både da Erling startede og nu, hvor Anders Jensen skal i gang. Begge kender samtidig hallen rigtigt godt, hvilket giver følelse af stor tryghed, når stafetten nu videregives. 

Vi ønsker dig held og lykke fremover Tage – og endnu en gang 1000 tak 🙏🏻 for alt det gode du har givet os alle sammen. 

Birgitte Bak-Sørensen, formand Øster Hornum Hallen “

Scroll to Top
×