februar 2024

Spærring af vejen mellem Guldbæk og Godthåb

I forbindelse med kloak arbejde, er der behov for at spærre Guldbækvej for gennemkørsel i perioden fra mandag den 4. marts 2024 til fredag d. 5. april 2024. Konkret vil selve arbejdsområdet foregår udfor Guldbækhaven, Guldbæk, 9230 Svenstrup.

Omkørsel via Øster Hornumvej, Horsmarkvej, Volstrupvej, Ridemandsmøllevej, Engblommevej og Runesvinget.

Det er entreprenørfirmaet LARS PEDERSEN & SØN A/S, der er ansvarlig for arbejdet på Guldbækvej, og som derfor også kan kontaktes hvis der er spørgsmål til arbejdet og spærringen. Den projektansvarlige er Rebild Forsyning, som kan træffes på tlf.: 41787470 eller mail forsyning@rebildforsyning.dk.

Stormen “Rolf” hærgede på Katbakken

Stormen “Rolf” 23. februar var hård ved nogle af de store træer på Katbakken. Sidst der var storm kom vinden fra øst og væltede meget. Denne gang var det fra sydvest og væltede andre. Heldigvis ramte de væltede træer ikke ned over bygninger eller andet, så nu venter et større oprydningsarbejde. Nogle flittige folk havde allrede fra morgenen af ryddet det værste.
Søndag gik Nikolaj Gade, Nihøje Multiservice, professionelt i gang, så skete der for alvor noget – en kæmpestor tak til ham! Ja, og arbejdet fortsætter – der er lang vej endnu!
Se fotos fra “Rolf”s hærgen.

Nyt i “Nyt om Gammelt” – gartner i Sorgenfri

Efter læretiden som gartner i Nibe og Aalborg kom Søren Peter Sørens, søn af Gine og Ingeman Sørensen her fra Øster Hornum, i 1937 i lære på slotsgartneriet ved Sorgenfri Slot. Søren husker det som en god læreplads, hvor han foruden det faglige udbytte også kom i snak med flere af kongehusets medlemmer, blandt andre dronning Alexandrine.
Læs her om Søren Peter Sørensens elevtid i Sorgenfri, klik her!

Scroll to Top
×