Øster Hornum Friplejehjem, januar 2024

Bestyrelsens videre arbejde med et friplejehjem i Øster Hornum

Bestyrelsen for Øster Hornum Friplejehjem holdt den 12. januar møde. Vi havde alle oplevet at få lidt af en ”mavepuster” i forbindelse med mødet med borgmesteren, hvor vi blev helt klar over, at det ikke bliver i den nærmeste fremtid, vi kan komme videre med byggeplaner.

Men …. Så let giver vi ikke op. Vi er enige om, at vi vil arbejde videre ved at prøve at få indflydelse på Kommuneplanen gennem både kommunens forvaltninger og de forskellige møder, der vil komme rundt om i kommunen om planen.

Derfor vil vi i første omgang anmode teknisk udvalg i Rebild Kommune om et møde. Her håber vi at kunne få gode input til, hvor og hvornår vi bedst muligt kan påvirke arbejdet med kommuneplanen for 2024 og dermed forhåbentlig komme tættere på et fremtidigt friplejehjem i Øster Hornum.

Hvis et sådant møde ikke kan stables på benene, vil vi bede om indsigt i projektplanen for udarbejdelsen af kommuneplanen, så vi selv kan danne os et indtryk af, hvornår vi skal gøre vores indflydelse gældende.

Vi håber og tror på et samarbejde med lokalrådet i det kommende arbejde.

Med venlig hilsen på bestyrelsens vegne Birgitte Horn den 18. januar 2024

Scroll to Top
×